Res med oss!


RES MED OSS

Nu är höstens resa igång - är du inresserad av att åka med till våren, skicka in din intresseanmälan längre ner på sidan.


Gör din intresseanmälan till våren längre ner på sidan.

BACK TO BASIC SESIMBRA HÖSTEN 2019

Följ med på en vecka för att fokusera på vad som är viktigt för dig just nu, i ditt liv och starta sommaren i förtid med oss! 

 

Höstens resa, som blir vår tredje, går återigen till vackra Sesimbra i Portugal där du vaknar och somnar till havets brus. Sesimbra är en liten och ännu relativt oupptäckt pärla söder om Lissabon. Här finns strand och Atlanthav omgivna av berg, små mysiga gator och gränder och helt fantastiskt god mat, framförallt om du gillar havets läckerheter.

Precis som på tidigare resor kommer veckans mål vara att du får lägga tid på dig själv. Programmet kommer bjuda på olika vägar till att landa, vara närvarande och ta hand om både kropp och tanke. Denna gång har vi extra fokus på Back to basic - tillbaka till det som är du och till det enkla.

Vår erfarenhet är att mindre grupper ger mer, därför har vi små och personliga grupper och begränsat antal platser. 

Med hjälp av väl beprövade verktyg och många års erfarenhet,har vi skapat ett program för dig som vill:

- Hitta mer ENERGI

- Skapa KONTROLL över DITT LIV

- Få RESULTAT NU

- Minska stress

- Känna LUGN

Hur går det till?

Vi ger dig KONKRETA VERKTYG SOM GER RESULTAT – en unik kombo av mental träning och yoga som hjälper dig att hitta dina svar och för dig framåt. Lyssna på mer? Här hittar du podd om resan.

 

Inga förkunskaper behövs. Små grupper - mer personligt - bättre resultat.

Res själv, som par eller med kompisgänget. 


Varmt välkommen till

BACK TO BASIC - 

en vecka bara för dig!


Jenny & Susanne

MER FAKTA OM RESAN


I priset ingår:

• Transfer flygplatsen-hotellet t/r
* Logi 
• Frukost
• Yogapass varje dag
• Utbildning/Workshop 5 dagar
• Handledning för din personliga utveckling
• En guidad vandring i omgivningarna kring Sesimbra
• Tid för att bara vara, njuta och utforska platsen
* Halvdagsutflykt till härligt mål i omgivningarna!

Tillägg för dig som vill ha mer:
• Personlig coachning
• Individuella PT-yogapass
• Individuell coachning

När: 29 september - 6 oktober 2019
Var: Sesimbra, Portugal
Pris: 11.750:-/person del i dubbelrum, och 14.600:- i enkelrum.

Du bokar och betalar ditt flyg själv och meddelar oss tid för ankomst och avresa så sköter vi transfern.
Det finns gott om flyg och avresetider till Lissabon. Vi rekommenderar att du bokar ditt flyg med www.ticket.se och Ticket Garanti för bra resa och av/ombokningsmöjligheter. 

Säkra din plats redan nu!
BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER FÖR PERSONLIGA GRUPPER OCH MER UT AV RESAN.

 

Ja, jag är intresserad av att åka med till våren (ej bindande)

Enkelrum
Dubbelrum, delar med en vän
Dubbelrum, delar gärna med annan resenär
 
 
 
 
 
 
 

Susanne Wihlborg

 

Grundare och ägare av Produktiv Hälsa Sverige AB. NLP Master Practitioner, coach och Viryayogalärare. hon har även lång erfarenhet som massör och stenkoll på kroppen. Susanne har tagit fram coachingprogrammet H.E.T (Hälsa & Energi Träning) där hon kombinerar- kropp och tanke - som klienterna jobbar med för att nå sina mål. Susanne har också en annan passion - upptäcka världen och sig själv på motorcykeln.

 

"När vi hittar vår egen väg, har kul och hjärtat är med i det vi gör, når vi de RESULTAT vi vill. Hälsa är så mycket mer än enskilda träningspass och dieter, vi behöver ta hänsyn till våra möjligheter och vår livssituation för att kunna leda oss själva hållbart & hälsosamt."

MER OM OSS

Jenny Eklund

 

Grundare och ägare av Alla Leder AB och sitt andra företag Jenny Eklund. Hon är NLP Trainer, certifierad i DiSC, Ashtanga- och Yinyogalärare samt akupunktör enligt TCM. Jenny coachar och utbildar i NLP, ledarskap, kommunikation och förändring samt i yoga.

Om det är på vägarna du hittar Susanne så får du leta i naturen efter Jenny - gärna i en kajak, där det finns snö och helst berg, eller där det finns kunskap att hämta.

 

"Mitt mål är att göra skillnad för dig där är i livet; du ska må bra och vara den du vill vara. Om det är att vara mer närvarande, nå ett specifikt resultat, hitta tillbaka till det som är viktigt för dig, eller något annat - det väljer du.


När du, jag och vi mår bra är vi bättre ledare både för oss själva och andra. Dessutom fattar vi smarta beslut som leder till bra handlingar, vilket i sin tur leder till en bättre värld. Enkelt!"

Copyright Alla Leder 2019