Tid bara för dig själv


Jenny Eklund

 

Grundare och ägare av Alla Leder AB och sitt andra företag Jenny Eklund. Hon är NLP Trainer, certifierad i DiSC, Ashtanga- och Yinyogalärare samt akupunktör enligt TCM. Jenny coachar och utbildar i NLP, ledarskap, kommunikation och förändring samt  i yoga.

Om det är på vägarna du hittar Susanne så får du leta i naturen efter Jenny  - gärna i en kajak eller där det finns snö och helst berg, eller där det finns kunskap att hämta.

 

"Mitt mål är att hjälpa dig att ta fram ditt bästa du, där du mår bra och är den du vill vara. Om det är att vara mer närvarande, nå ett resultat eller kanske hitta tillbaka till det som är viktigt för dig, eller något annat - det väljer du.

När du, jag och vi mår bra är vi bättre ledare både för oss själva och andra. Dessutom fattar vi smarta beslut som leder till bra handlingar, vilket i sin tur leder till en bättre värld. Enkelt!"


RES MED OSS LIVELOVELAUGH

 

 

Nu är det klart - Följ med på en vecka för att fokusera på vad som är viktigt för dig just nu, i ditt liv och starta sommaren i förtid med oss! 

 

Vårens resa kommer att gå till vackra Sesimbra i Portugal där du vaknar och somnar till havets brus. Sesimbra är en liten och ännu relativt oupptäckt pärla söder om Lissabon. Här finns strand och Atlanthav omgivna av berg, små mysiga gator och gränder och helt fantastiskt god mat, framförallt om du gillar havets läckerheter.

 

Precis som vid förra resan kommer veckans mål vara att du får lägga tid på dig själv. Programmet kommer bjuda på olika vägar till att landa, vara närvarande och ta hand om både kropp och tanke

 

Vår erfarenhet är att mindre grupper ger mer, därför har vi små och personliga grupper och begränsat antal platser. Med hjälp av väl beprövade verktyg och många års erfarenhet,har vi skapat ett program för dig som vill:

 

- Hitta mer ENERGI

- Skapa KONTROLL över DITT LIV

- Få RESULTAT NU

- Minska stress

- Känna LUGN

 

Hur går det till?

Vi ger dig KONKRETA VERKTYG SOM GER RESULTAT – en unik kombo av mental träning och yoga som hjälper dig att hitta dina svar och för dig framåt.

 

Inga förkunskaper behövs. Små grupper - mer personligt - bättre resultat.

Res själv, som par eller med kompisgänget. 

 

Varmt välkommen till:

LIVE LOVE LAUGH

– en kraftfull vecka med ny horisont

Jenny & Susanne

 

Mer om resan: 


I priset ingår:

• Transfer flygplatsen-hotellet t/r
* Logi (del i dubbelrum, enkelrum mot tillägg)
• Frukost
• Yogapass varje dag
• Utbildning/Workshop 5 dagar
• Handledning för din personliga utveckling
• En guidad vandring i omgivningarna kring Sesimbra
• Tid för att bara vara, njuta och utforska platsen
* Halvdagstur till unika byn Sintra som ingår i Unescos
världsarv - väl värt ett besök!

Tillägg för dig som vill ha mer:
• Personlig coachning
• Individuella PT-yogapass
• Individuell coachning

När: 7-14 april 2019
Var: Sesimbra, Portugal
Pris: 11.350:- (enkelrumstillägg 2750:-)

Du bokar och betalar ditt flyg själv och meddelar oss tid för ankomst och avresa så sköter vi transfern.
Det finns gott om flyg och avresetider till Lissabon. Vi rekommenderar att du bokar ditt flyg med www.ticket.se och Ticket Garanti för bra resa och av/ombokningsmöjligheter. För dig som reser från Göteborg blir det ett byte på vägen.

Säkra din plats redan nu!
BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER FÖR PERSONLIGA GRUPPER OCH MER UT AV RESAN.

 

MER OM OSS

Susanne Wihlborg

 

Grundare och ägare av Produktiv Hälsa Sverige AB. NLP Master Practitioner och Viryayogalärare. Susanne har tagit fram coachingprogrammet H.E.T (Hälsa & Energi Träning) där hon kombinerar- kropp och tanke - som klienterna jobbar med för att nå sina mål. Susanne har också en annan passion - upptäcka världen och sig själv på motorcykeln.

 

"När vi hittar vår egen väg, har kul och hjärtat är med i det vi gör, når vi de RESULTAT vi vill. Hälsa är så mycket mer än enskilda träningspass och dieter, vi behöver ta hänsyn till våra möjligheter och vår livssituation för att kunna leda oss själva hållbart & hälsosamt."

 
 
 

Copyright Alla Leder 2019