Kontakt


KONTAKT 

VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA AV DIG!

 

Alla frågor är bra och de bästa frågorna är de som blir ställda. Vi har även ett stort och gediget nätverk av kompetens och grymma förmågor att samarbeta med eller hänvisa till när det behövs för ditt bästa reslutat.

Använd formuläret bredvid eller kontakta oss direkt.

 

Jenny Eklund

jenny@allaleder.com

0709-90 38 85

 

Sofia Fagerberg

sofia@allaleder.com

0705-57 30 86

 
 
 
 
 

VI OCH VÅRT TEAM

SKAPAR MER AV DET DU VILL

 

Sofia och Jenny äger och driver tillsammans Alla Leder. De lärde känna varandra redan 2008 och det tog sedan några år innan formerna för att driva företag ihop landade. Båda två har många olika förmågor, erfarenheter och kompetenser vilket ger dig som kund ännu mer.

Det finns fler delar än kompetens som är nyckeln till ett riktigt bra resultat. Engagemang, nyfikenhet, gemensam syn på människor och hur vi arbetar tillsammans med passion för det man gör. Och - hjärtat på rätt ställe. Det gäller oss alla.

Sofia Fagerberg

Grundare och ägare

Alla Leder AB

Jenny Eklund

Grundare och ägare

Alla Leder AB

Johan Persson

Samarbetspartner

JP Consulting AB

Susanne Wihlborg

Samarbetspartner

Produktiv Hälsa AB

WEBBEN

ÄR EN PERFEKT PLATS FÖR COACHING  & UTBILDNING

 

För dig med lagom mycket tid eller på andra platser i landet så coachar vi både via video/webb och via telefon.  Vi har även webbkurser som du gör när och var du vill. Funkar alldeles utmärkt!

VANLIGA FRÅGOR OM DET VI GÖR

DU FINNER OSS

I STOCKHOLM & LIDKÖPING ELLER DÄR DU FINNS

 

Vi har vår bas i två städer och där sker våra löpande aktivteter med coaching och utbildningar.Du som vill att vi besöker ditt företag - hör av dig! Vi kör även kursresor för dig som vill lägga fokus på dig och vad som verkligen är viktigt.

 

Q.   KAN VEM SOM HELST FÅ COACHING?

 

A.   Absolut. Det handlar om vad som är viktigt för dig just nu. Oavsett om du är trött på gamla mönster, mår mindre bra, är less, har en fobi, känner rädsla eller vill testa för att gå från bra till ännu bättre - allt funkar!

 

 

Q.   FÖR VEM ÄR DE ÖPPNA UTBILDNINGARNA?

 

A.   För dig som vill utvecklas inom ledarskap, kommunikation, personlig utveckling, coaching eller bara är nyfiken på att lära mer. Det kommer garanterat ge resulat i dina relationer, i jobbet eller privat, och kanske allra mest med den viktigaste i ditt liv. Du.

 

 

Q.   RESA MED ER - FÖR VEM?

 

A.  Du som upplever att du behöver få tid för dig själv, att fokusera på det som är viktigt egentligen, tid att landa, bara vara, utvecklas och ta hand om kropp och tanke. Du kan välja att ta tid för dig själv eller tillsammans i gruppen. Alla grupper är små och personliga för att ge dig bästa resultat och för att vi ska kunna ge dig ännu mer. Boka här!

 

 

Q.   DISC OCH BETEENDEN - HUR FUNKAR DET?

 

A.   Du kan välja att göra en beteendeanalys och få individuell coaching, få utbildning med din grupp eller båda delarna. Det hela handlar om att förstå kommunikation, motivation och hur vi tar fram det bästa i oss och andra. Det har ingenting med personlighet att göra utan bara givna beteenden i en viss situation som kan förändras och förbättras - om du vill och har nytta av det.

 

 

 

Copyright Alla Leder 2020