yinyogaLIVE

yinyogaLIVE - en personlig yogatjänst

Vill du kunna yoga enkelt, där du är, och ändå ha lärare som leder i realtid? Här har du den.

YinyogaLIVE är en personlig yogatjänst som startade i mars 2020, där du får tillgång till 4 yinyogapass/vecka. Du följer dem via livesändning i en sluten facebookgrupp och kan också ta del av månadens alla pass hela månaden ut. 

Varje pass är unikt och personligt. Vi blandar all vår kunskap med yogan och lägger in utbildning, coaching och inspiration i vårt sätt att leda dig under passen.


Friskvårdsbidrag & extratjänster

För dig med Friskvårdsbidrag så är detta avdragsgillt och vi finns även på Actiway och E-passi (skriv in Alla Leder i sökraden på E-passi). Bra va! På Boka Direkt hittar du utöver yinyogan också workshops, längre virtuellt assisterade pass och annat som du kan delta i med eller utan medlemskap. Som medlem har du såklart rabatt på andra yinyogaevent! Mer om yinyogan och oss hittar du längre ner på sidan.


Välkommen!

Sofia & Jenny

DÄRFÖR YINYOGAR DU MED OSS


Vi som driver yinyogaLIVE och håller klasserna är Sofia Fagerberg och Jenny Eklund. Vi båda jobbar till vardags med coaching och ledarskap och hälsa och där passar yinyogan in perfekt! Vi har båda lång erfarenhet i yogans värld och eftersom vi båda jobbar med

coaching lägger vi gärna in frågor, utbildande inslag, väcker tankar och inspirerar under passen: Det ser vi som en bonus för dig som väljer oss.


Vi har båda lång erfarenhet av att jobba med hälsa och människor i olika aspekter.

Du kan läsa mer om oss längre ner.

Som medlem i yinyogaLIVE får du:

 • Du får 4 LIVEsända yinyogapass i veckan med Jenny & Sofia.
 • Tillgång till alla månadens tidigare pass som videos fram till slutet av månaden.

 • Yoga i realtid, på egen hand, tillsammans med andra.
 • Du yogar där du är och som du är.
 • Unika yogapass med utbildande och coachande inslag.
 • Lugn yogaform som passar alla - även som komplement till annan träning.
 • Öka rörligheten och skapa lugn. Samtidigt.

HUR BLIR JAG MEDLEM?


Vill du redan nu bli medlem så går du till betalstjänsten yinyogaLIVE medlem som du hittar här.

Ditt medlemskap gäller per kalendermånad.

Vill du känna efter mer, gå in på ditt Facebookkonto och sök på yinyogalive, ansök om

att bli medlem i gruppen. Där hittar du mer info om yinyogan och oss.


FRISKVÅRDSPENG VIA E-PASSI OCH ACTIWAY

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss viaE-PASSI HÄR och ACTIWAY HÄR.

OM YINYOGA - en lugn yogaform som passar de flesta.

I yinyogan jobbar vi på bindväven, fascian, för att skapa rörlighet och samtidigt landa här och nu. Enkel att göra, går att anpassa på många sätt specifikt för dig. Du gör den där du är, kan använda filtar/kuddar som hjälp. Perfekt som den är eller som komplement för annan träning. Våra pass är 45 min långa, du anpassar som det passar dig. Vi leder dig tryggt genom positionerna.

  OM SOFIA & YINYOGAN - Lugn och balans i en hektisk vardag!

  Jag har mycket yang i livet med högt tempo, två små barn, man, hus och företag. Och jag vill att allt ska få plats. Yinyogan hjälper mig att skapa balans och att landa i vardagen. Det är ett sätt för mig att må bra. Jag gillar att yinyogan är presigelös och utan prestation. Att den går att utöva överallt. Ibland med en enda position i några få minuter till långa, avlappnande pass.Till vardags leder jag yinyogapass i min studio i Lidköping och gillar att kombinera mina pass med stärkande budskap. Yinyogan får många att må väldigt bra.

  OM JENNY & YINYOGAN - Den perfekta kombinationen!

  Jag var helt inne Ashtangayogan som lärare och elev när yinyogan dök upp. För mig är yinyogan ett perfekt komplement till den och till annan träning. Den hjälper rörligheten på ett fantastiskt sätt samtidigt som stillheten både är utmanande och härlig. Den skapar också lugn i sinnet och det blir lättare att behålla det i vardagen också. Då jag är utbildad i kinesisk medicin blev det perfect match, då yinyogan bygger på samma system. Mer använding av mina kunskaper och win-win i många aspekter!