Om oss & kontakt

Om Jenny & SofiaVi har känt varandra i många år. Vi är kollegor, äger och driver företag ihop och även bästa vänner. Och vi drivs av att göra skillnad.


För oss är det viktigt är att hela tiden utvecklas, bygga på kunskaper och anpassa verktyg och metoder till verkligheten. Det är vi experter på.

Vi har gedigen kompetens inom våra områden, var för sig och ännu mer tillsammans. Allt sammantaget ger dig det allra bästa när du väljer att anlita oss.


Det finns fler delar än vår gedigna kompetens som är nyckeln till våra riktigt bra resultat. Engagemang, nyfikenhet, gemensam syn på människor och hur vi arbetar tillsammans med passion för det vi gör. Att ha kul och ha ambitionen att göra skillnad likaså. Och - hjärtat på rätt ställe.

Mer om oss båda hittar du längre ner på sidan.

Kontakta oss


Vi blir glada när du hör av dig med dina frågor och önskemål !

Vill du boka coaching  direkt så klicka här. Våra onlinetjänster hittar du här.

För andra frågor, använd formuläret eller direktmail och telefonnummer längst ner på sidan.

 
 
 
 

Sofia Fagerberg

Det finns inget Sofia inte löser. Hon är lika skicklig i att coacha och utbilda som att driva sina 3 företag,  navigera familjeliv med balans och hitta lösningar på både det ena och andra med bravur.


Med ett driv som få, erfarenhet att leda som entreprenör, leda ungdomar och vuxna, utbilda, leda yinyoga och coacha är det en ynnest att ta del av Sofias kompetens.


Jenny Eklund

Med passion för kunskap och med lång erfarenhet har Jenny en bred palett att plocka från i sitt arbete. Hon har förmågan att snabbt se mönster, strukturer, helhet och vad som behöver justeras för bättre balans och resultat hos individer och grupper,    


Hon jobbar med  ledarskapsutveckling, trauman, stress, oro, mål, leda yoga... och trivs som bäst när hon får jobba med grupper, både i utveckling och utbildning.

Vad våra kunder säger om oss


”Med mycket värme, stor tacksamhet och lite positiv förvirring säger jag bara: TACK, TACK, TACK, TACK, TACK!!!! P.S. Jag har redan rekommenderat kursen till andra. D.S."

Susanne Wihlborg


Coach, yogainstruktör, begravningsrådgivare och

borgerlig officient

VD Hälsokurser Online

"

"Hjälper mig att balansera min vardag. Började främst för den mentala biten, men kombon med att jobba med bindväven gör mycket gott."


(om yinyoga)

"


Anneli Alm Johansson

"Hjälper stela och värkande leder och muskler. Jag slutade med kortison efter en kort tid med yinyoga, hade då ätit kortison i åtta år. Mår bättre i både kropp och själ av yinyoga."

.”

Maria Apell